Mmobility

Bezorg ev-cars verzekeringen

 

Elektrisch rijden lijkt de norm te worden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder. In 2018 reden er maar liefst 1,4 miljoen elektrische auto’s op de weg. Naar verwachting zal dit aantal de komende jaren fors stijgen. Deze ontwikkeling heeft alles te maken met de veranderingen in ons straatbeeld. We besteden meer aandacht aan het milieu, zoeken naar duurzame oplossingen en zijn in de ban van de opkomende
energietransitie.

Elektrisch rijden lijkt de norm te worden. Maar wat betekent elektrisch rijden voor
u? Logischerwijs zult u ook gewoon een autoverzekering moeten afsluiten, maar is dit echt anders
bij een auto op stroom? En waar moet u dan op letten?

Hogere premies bij elektrische auto’s

Op dit moment betaal je voor een elektrische auto meer geld dan voor een traditionele auto op diesel of benzine. Naar verwachting zal dit bedrag de komende jaren dalen door de stijgende vraag en subsidies van de overheid, maar voor nu gaan we nog even uit van een hogere prijs.
Doordat een elektrische auto meer geld kost, zal de premie van de autoverzekering ook hoger komen te liggen. Daarnaast kiezen sommige mensen ervoor om een aparte accu voor een auto aan te schaffen, ook deze moet verzekerd worden.

Welke verzekeraar?

Als u een elektrische auto zakelijk wilt verzekeren, kunt u niet bij iedere autoverzekeraar terecht. We zien dat verzekeraars onderscheid maken tussen bepaalde auto’s en het gebruik ervan. Als een auto voor maaltijdbezorging, gebruikt wordt kunt u maar bij 1 verzekeraar terecht en dat is De Vereende omdat dit als verhoogd risico wordt gezien. Wordt uw elektrische auto door u gebruikt als deelauto dan zijn verzekeraars hier ook terughoudend in om deze in dekking te nemen.

Mmobility is reeds partner van leveranciers van Light Electric Vehiicles (LEV Cars) en zoekt voor hen in de markt naar risicodragers die tegen betaalbare premies de verzekering willen aanbieden. Kortom bij zakelijk gebruik van de elektrische auto is er maatwerk nodig. U doet er goed aan om eerst goed te onderzoeken welke verzekeraars uw auto wel willen verzekeren. Mmobility kan ook u hierbij helpen.

Neem contact op

Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van mobility of onze partners? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Wil je meer weten over onze aanpak op het gebied van mobility of onze partners? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek.

Plan nu een vrijblijvend inventarisatiegesprek in.

Mmobility

Mmobility is gespecialiseerd op het gebied van finance en insurance voor 
o.a. de e-bike, e-scooter en ev-cars.

Contact

Koriander 7
8252 CL
Dronten

Tel: 085-1300571

info@mmobility.nl

KvK:  61350877

Financieel Zeker

Mmobility is aangesloten bij Financieel Zeker.

mmobility@financieel-zeker.nl

Dienstenwijzer en Algemene Voorwaarden

Voor Klachtprocedure zie Dienstenwijzer

Kifid: 300012172
AFM: 12016626
AFM-vergunning:
Financieel Zeker
WFT-gecertificeerd

Nirimco Partners B.V.

Mmobility is aangesloten bij
Nirimco Partners B.V.

KvK 72953950
AFM 12046137
Kifid 300.017252

>> dienstverleningsdocument
>> algemene voorwaarden
>> privacyreglement